Välkommen till Wermlands Larm

Wermlandslarm SecuritasDirect Larm KameraövervakningSom kund till oss får du Sveriges mest efterfrågade företagslarm och vårt helhetsåtagande. Vi bistår med allt från installation och överföring till larmcentral samt service och åtgärd.
Vi är alltid med dig.

Har du behov eller krav på en ceritfierad larmanläggning enligt larmklass I, II eller enligt SSF 130 kan vi hjälpa dig med det. Vi erbjuder allt från mindre larmpaket till att skräddarsy hela säkerhetssystem där flera olika larmlösningar integreras med varandra.

Till företag och BRF:er erbjuder vi attraktiva lösningar för passerkontroll, porttelefoni, tvättstugebokning och kameraövervakning

Vi besöker er gärna för att visa hur vi kan fylla era säkerhetsbehov.

 

Vi behöver hjälpas åt för att minska smittspridningen, därför vill vi gärna mötas digitalt där det går. Skulle ett platsbesök ändå behövas vidtar vi lämpliga försigtighetsåtgärder.

Tillsammans tar vi oss igenom detta!

Nyheter

Nyheter


07
FEB
Som ni säkert märkt har det inte hänt så mycket här sedan sist, det hoppas vi att det kommer bli ändring på nu när Pontus har fått ansvar för vår hemsida. Han må vara novis när det gäller hemsidor, men livet är till för att lära//Pontus (i 3:e person) :)
2022-02-07 @ 10:47:00

04
OKT
Idag har vi lanserat en redesign av vår site, hoppas ni gillar hur det ser ut. Vi kommer att uppdatera med nyheter mer frekvent nu, så håll koll på sidan regelbundet samt följ oss gärna på Facebook också.
2018-10-04 @ 10:20:00

Se fler nyheter

Våra produkter och tjänster

Företagslarm - trygghet för ditt företag

Företagslarm

Kameraövervakning är ett effektivt skydd för att förebygga brott.

Kameraövervakning

Passagesystem

Passagesystem

Hemlarm

Hemlarm